Enric Ortí -Director-

Ferran Carballido – Barcelona – Flabiol

Carles Casanova – Òdena – Tible 

Instrumentista de tible, acordió cromàtic i diatònic, piano, sac de gemecs, gralla, clarinet i saxo. Inicià els seus estudis de piano i solfeig amb la professora Sra Conxita Abadal, on cursà fins el 6è curs. Més tard va començar els seus estudis de tible al Conservatori de l’Ateneu d’Igualada amb el mestre Màrius Moneu. Posteriorment seguí amb el professor del Conservatori del Liceu Sr Francesc Elias i Prunera. Al mateix temps feu els estudis d’acústica i harmonia a l’escola de Música de Capellades, el Conservatori de Terrassa i l’Escola/Conservatori Municipal de Música Mestre Just d’Igualada. També fou deixeble de saxo tenor del professor Albert Julià i va rebre classes d’acordió diatònic del mestre Guillem Anguera. Ha estat membre de diferents formacions musicals com el grup de grallers Gallarda, El Santi no ve (Folk), Cobla Juvenil Ciutat d’Igualada, Cobla Juvenil de l’Anoia, Cobla-Orquestra Nocturna, i des del 2000, forma part dels Lluïsos de Taradell. Actualment és Mestre d’Educació Musical a l’Escola Mowgli d’Igualada i compagina la seva activitat musical i pedagògica amb ser Alcalde del seu poble, Òdena.

Marc Codina – Oliana – Tible

Joan Sala – Berga – Tenora

Josep Maria PuigSabadell – Trompeta Inicia els seus estudis musicals en el Conservatori Municipal de Sabadell, on compagina l’estudi de solfeig amb els instruments de trompeta i violí. Obté el grau mitjà de trompeta estudiant amb diferents professors, entre el cuals en Xavi Puig, David Morales (membre de l’orquestra de liceu) i Alex Baiget (membre de la Simfónica del Vallès). En aquell moment inicia les classes particulars amb el reconegut trompetista Ramón Mora (solista de la Principal de la Bisbal), instruint-se en la tècnica americana del diafragma, basada en els estudis de Collins. En l’apartat professional, s’inicia en el món de la sardana en la cobla Principal del Vallès, de la cual passa a la Nova Vallès. Des de 1998, forma part dels Lluïsos de Taradell.

Jaume Coma Pedrals – Castellar del Vallès – Trompeta Titulat en grau superior de música al Conservatori de Música de Sabadell on va estudiar trompeta, flauta travessera i saxo.  És membre del sindicat de músics de Girona i de la societat d’estudis promocionals de la música catalana. L’any 2000 va obtenir el Grau Superior en Disseny Industrial (www.jaumecoma.com). Desenvolupa classes particulars de bateria i trompeta, i actualment combina les actuacions de la cobla, amb el Grup Macedònia, un grup de Pop-Rock pre-adolscent.

Míriam Masramon – Prats de Lluçanès – Trombó

Salvador Salla Igualada – Fiscorn

David Calvet  Santpedor – Fiscorn

Jonathan Aldunate – Ripoll – Contrabaix

Comença els seus estudis de contrabaix amb el mestre Jorge Loiotile a l’Institut de Formació Docent Artística de Lago Puelo (I.S.F.D.A.814), Argentina. On cursa Lutheria i Magisteri Musical.  El 2013 es radica a Catalunya i segueix els seus estudis de contrabaix amb Franco Molinari a l’Escola de Música i Conservatori de Vic (EMVIC) on obté el grau professional de Contrabaix Jazz. Actualment forma part estable de Diverses agrupacions: Vic Swing (Swing Jazz), Mambo Combo (Latin Rumba), Ajiako Cubano (música cubana), Xiruca (Blues Rock), Pardos Cats (Rumba Catalana) i Diverses formacions com a freelance.