Aquest cap de semana será un dels més apretats pels components de la cobla. Començarem el divendres amb les actuacions de sardanes a les 18:45h. a Santpedor i a les 22h. a Palau Solità i Plegamans. El mateix divendres però a les 22h. la cobla també actuarà, com cada any, amb el Grup de Ball Folk Tarasca a la Festa Major de Torelló.

El dissabte a la tarda serem a les 18:30h. a Ripoll i a les 21:30h. a l’Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Codines, i diumenge a les 19h. al Parc de Moià.

_____________________________________________________________________

Tarasca | Ball folk – Concert

Fusió del so de la cobla amb instruments i ritmes moderns. Repertori de músiques tradicionals de la mediterrània repensats i recreats amb rítmes nous i suggestius. De repertori eclèctic on hi podem trovar des d’un Ball Pla fins a una Sarda-rumba. Realment espectacular.

Per més informació de les formacions de la cobla, accediu a la Plataforma Cultural.